Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Nisan 2020 - 18:58 Yorum: 0

Yunus ekiplerinden duygulandıran davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yunus ekipleri, ailesinin maddi durumu kötü olan ilkokul öğrencisinin balkonunu süsledi, öğrenci şiir okurken çektikleri...

Yunus ekiplerinden duygulandıran davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yunus ekipleri, ailesinin maddi durumu kötü olan ilkokul öğrencisinin balkonunu süsledi, öğrenci şiir okurken çektikleri videoyu da sınıf öğretmenine yolladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla evinin balkonunu süslemek isteyen ilkokul 2. sınıf öğrencisi Hayatican Tınaz'ın maddi durumunun kötü olduğunu bilen başka bir öğrencinin velisi, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine Tınaz'ın Taşyaka Mahallesi'ndeki evine giden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus timi, kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları eşyalarla balkonu süsledi.

Evde internet de olmadığını öğrenen polis ekipleri, balkonda şiir okuyan Tınaz'ın videosunu kaydedip sınıf öğretmenine yolladı.

Tınaz ise kendisine yardım eden polis ekiplerine teşekkür etti.

Yunus ekiplerinden duygulandıran davranış

Yunus ekiplerinden duygulandıran davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber