Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Mayıs 2022 - 15:38 Yorum: 0

Yunuseli’nde İkilem rüzgarı esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İkilem grubunu Bursalı hayranlarıyla buluştu.

Yunuseli’nde İkilem rüzgarı esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İkilem grubunu Bursalı hayranlarıyla buluştu. Yunuseli Havaalanına akın eden yaklaşık 25 bin kişi İkilem'in şarkılarıyla keyifli bir akşam geçirdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa'da bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle dolu dolu kutlanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere özel, tiyatro, e-spor, sokak basketbolu ve konser etkinlikleriyle Bursa'da tam bir bayram havası esiyor. Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yunuseli Havaalanı'nda düzenlenen seri konserlerin yeni konuğu İkilem grubu oldu. Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi gruplarının konseriyle başlayan etkinlikte Dj Bahadır Gümüşsu'nun performansının ardından İkilem grubu sahne aldı.

İkilem, Bu saatten sonra, Bir sebebi var, Kaybolurum gülüşünde, Geçemem senden, Zamansız şarkılar, Sensiz Uyandım, Karahisar kalesi ve Ayşem gibi beğenilen şarklarını Bursalılar için seslendirdi.

Kendilerini müziğin ritmine bırakan gençler, keyifli bir akşam geçirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber