Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Yunusemre Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Manisa genelinde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından başlatılan Evde Bakım Hizmetleri, Yunusemreli bir çok yaşlı ve engelli vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Yunusemre Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Manisa genelinde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından başlatılan Evde Bakım Hizmetleri, Yunusemreli bir çok yaşlı ve engelli vatandaşın yüzünü güldürüyor. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bu hizmetten yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamını iletti, hayır dualarını aldı.

Gerçekleştirdiği faaliyetler ve projelerle sosyal belediyecilikte fark yaratan Yunusemre Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Evde Bakım Hizmetleri Ekibi kanalıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel ve ev bakımını yapmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, belediye tarafından verilen evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hem isteklerini dinledi hem de Kurban Bayramlarını kutlayarak, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamlarını iletti.

Yunusemreli hayırseverden evde bakımdan yararlananlara nakdi yardım

Evde Bakım Hizmetleri'nden yararlanan vatandaşlara, Kurban Bayramı münasebetiyle, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından da hem nakdi yardım hem de evlerin eksikleri doğrultusunda eşya yardımı yapıldı. Başkan Yardımcısı Uygur, ihtiyaç sahiplerine yardım eden tüm hayırseverlere teşekkür ederek, "Yardıma muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, toplum olarak hepimizin görevi. Biz Yunusemre Belediyesi olarak, bu konuda çok hassas olan Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi önderliğinde yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bizlere destek vererek hizmet noktasında daha fazla vatandaşımıza ulaşmamıza vesile olan Yunusemreli hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Yunusemre Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Yunusemre Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Yunusemre Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber