Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Yunusemre Belediyesi misafirlerine Manisa’yı gezdirdi

Yunusemre Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinliklerine katılmak üzere yurtdışından gelen misafirlerine Manisa'yı...

Yunusemre Belediyesi misafirlerine Manisa’yı gezdirdi

Yunusemre Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinliklerine katılmak üzere yurtdışından gelen misafirlerine Manisa'yı gezdirdi.

Yunusemre Belediyesi tarafından 10-16 Ekim tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Yunus Emre Günleri'ne katılmak üzere yurtdışından gelen ve gerçekleştirilen sempozyumlarda faydalı bilgilerini dinleyicilerle paylaşan misafirlere, programların sona ermesinin ardından Manisa Gezisi düzenlendi. Manisa'nın simgesi haline gelen Ağlağan Kaya(Niobe) ziyaretiyle başlayan gezide, Mevlevihane, Yedi Kızlar Türbesi, Ulucami, Sultan Camii, Tıp Müzesi, Muradiye Camii, Manisa Müzesi ziyaret edildi.

Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinlikleri çerçevesinde Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen sempozyuma konuşmacı olarak katılan ve Anadolu Türkçesinin Gelişmesine Yunus Emre Etkisi üzerinde bilgiler aktaran Elçin İbrahimov, Manisa'ya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yunus Emre gibi önemli bir şahsiyeti anmak için, onun isminin verildiği bir ilçede olmaktan ve bu konuda hem bilgilerimi paylaşmak hem de bilgilerimin üzerine yeni bilgiler eklemekten gerçekten büyük mutluluk duydum. Ayrıca tarihi yönden de zengin olan Manisa'yı tanımamız için bizlere Manisa'nın tarihi mekanlarını gezmek ve bu mekanlar hakkında detaylı bilgi edilmemizi sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve tüm belediye personeline gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Tarihi mekanları gezen misafirler, fotoğraflarla bu anı ölümsüzleştirmeyi unutmadı.

Yunusemre Belediyesi misafirlerine Manisa’yı gezdirdi

Yunusemre Belediyesi misafirlerine Manisa’yı gezdirdi

Yunusemre Belediyesi misafirlerine Manisa’yı gezdirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber