Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 İstanbul Valisi Davut Gül, “ İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkara...12:06 MSB Kaynakları: (Terörle mücadele) "Irak’a sınır güvenlik sistemlerine iliş...12:05 Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler12:05 TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay Azerbaycan’da12:04 Çanakkale Kara Savaşları’nda hayatını kaybedenler ‘Yalnız Çam’da anıldı12:04 MSB Kaynakları: "(Almanya Cumhurbaşkanı’nın ziyareti ve Savunma Sanayiindek...12:03 Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı12:03 Aksaray’da kum silosundan düşen işçi ağır yaralandı12:03 İzmir ve Aydın’da FETÖ baskınları: 11 gözaltı12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...11:58 Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:53 Yorum: 0

Yunusemre Kent Konseyi öğretmenleri unutmadı

Yunusemre Kent Konseyi, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi hayatımızda ailemizden sonra en önemli yere sahip olan öğretmenlerimiz onuruna program düzenledi.

Yunusemre Kent Konseyi öğretmenleri unutmadı

Yunusemre Kent Konseyi, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi hayatımızda ailemizden sonra en önemli yere sahip olan öğretmenlerimiz onuruna program düzenledi. Programda konuşan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, "Ürünü insan olan, insanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenlik aslında ülkemizin ve tüm insanlığın geleceğidir" diye konuştu.

Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü onuruna X-Garden'de kahvaltı programı düzenledi. Programa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, emekli öğretmenler ve ilçede çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler ile konsey yönetimi katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, "Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedir. İlk emri "oku" olan bir inancın mensupları olarak bizim için öğrenmenin ve öğretmenlerin ayrı bir önemi vardır. Öğrencilerine vatan sevgisinden insan sevgisine kadar tüm değerleri öğretenler öğretmenlerdir. Dolayısıyla toplumumuzdaki her birey onların eseridir. Birer öğrenci olarak toplumun tüm bireylerinin kişiliklerinin gelişmesinde ve sosyal kişiler haline gelmesinde öğretmenlerimizin rolü çok büyüktür. Ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleği olan öğretmenlik aslında ülkemizin ve tüm insanlığın geleceğidir" diye konuştu.

'Çocuklarımızın ruhuna dokunuyoruz'

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş da bu mesleğin önemine değindiği konuşmasında, "Öğretmenlik mesleğinden emekli olamazsınız. Öğrenme ve öğretme bizim hayatımızın bir parçası. Öğretmenler olarak çocuklarımızın ruhuna dokunuyoruz. Bir çocuğun hayatında annesinden babasından sonra üçüncü kişi kimdir deseniz o da öğretmenidir. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizin yılın bir günü değil her günü hatırlanmasını diliyor; içinde olmaktan gurur duyduğum eğitim camiasının öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

'Öğretmenlerimizin bizde yeri ayrı'

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Benim kayınpederim de emekli bir sınıf öğretmeni. Hayatımıza yön veren ailemizden sonra en yakınımız olan ilkokul öğretmenlerimizi unutmayız, yerleri bizde çok ayrı. Kent Konseyimizi bizleri bir araya getirdiği için kutluyorum. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi şehir dışında olması dolayısıyla programa katılamadı ama sizlere sevgi ve saygılarını iletti. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin ruhu şad olsun. Tüm emektar öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum." Yaklaşık 40 yılını bu kutsal mesleğe veren 88 yaşındaki emekli öğretmen Fatih Sevgi, hala bu mesleği ifa eden Azize Nalan Şükür de kendilerini unutmayan Yunusemre Kent Konseyi'ne teşekkür etti. Konsey yönetimi günün anısına programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber