Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Eylül 2019 - 11:13 Yorum: 0

Yunusemre kış güreş kursları başladı

Yaz aylarında çocukların vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlayan Yunusemre Belediyesi, kursları kış okullarıyla devam ettiriyor.

Yunusemre kış güreş kursları başladı

Yaz aylarında çocukların vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlayan Yunusemre Belediyesi, kursları kış okullarıyla devam ettiriyor. Yunusemre Belediyespor kış dönemi güreş kursları başladı. Başarılı sporcuların yetişmesinin hedeflendiği kurs yoğun ilgi görüyor.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Güreş Antrenörü Murat Bozkurt, "Kış dönemi çalışmalarımız Atatürk Spor Salonu'nda pazartesi, çarşamba, cuma günleri; salı, perşembe ve cumartesi günleri de Muradiye Spor Tesisi Kompleksi'nde 16.00-19.00 saatleri arasında yapılacak. Yaz okullarından yetenekli isimleri antrenör arkadaşım Ömer Rona ile belirledik. Üst düzey sporcularımızı Sporcu Eğitim Merkezine kayıt ettirdik. Sporcularımızla minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada milli takım altyapısına da sporcu yetiştireceğiz. Yeni sporcu adayları aramayı da sürdüreceğiz. Bize çalışmalar için destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanımız Arif Alkan'a, bizlere imkanlarını sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e çok teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

Yunusemre kış güreş kursları başladı

Yunusemre kış güreş kursları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber