Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 10:03 Yorum: 0

Yunusemre’de 23 taşınmaz kiraya veriliyor

Yunusemre Belediyesi, 23 adet taşınmaz için kiralama ihalesi yapacak.

Yunusemre’de 23 taşınmaz kiraya veriliyor

Yunusemre Belediyesi, 23 adet taşınmaz için kiralama ihalesi yapacak. 26 Ekim Çarşamba günü yapılacak ihaleye katılmak isteyenler 25 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar Yunusemre Belediyesi'ne başvurabilecek.

Yunusemre Belediyesi, ilçedeki 23 adet taşınmaz için ihaleye çıkıyor. 26 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihaleye katılım için isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, yüzde 3 geçici teminat bedeli yatırdığına dair makbuz, taşınmazı ne amaçla kullanacağına dair dilekçe, ihaleye tüzel kişilik adına katılacaksa oda sicil kaydı, ticaret sicil gazetesinin sureti ve imza sirkülerini hazırlayarak 25 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilecek. Hangi yerlerin ihaleye çıkacağı belediyenin resmi sitesi www.yunusemre.bel.tr adresinin duyurular bölümünden öğrenilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber