Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Yunusemre’de kırsal mahallelerde çalışma

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerde levhaları yenilerken; düğün...

Yunusemre’de kırsal mahallelerde çalışma

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerde levhaları yenilerken; düğün salonu düzenlemesi, çiftçilerin mahsullerini araçlarına yükleyip indirebilmeleri amacıyla Üçpınar Mahallesi'nde yükleme rampası yaptı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, köyden mahalleye dönüşen bölgelerde levhaları değiştirirken, düğün salonu yapımı ve kanalların üzerinde bulunan köprüleri düzenleme çalışması yapıyor. Yuntdağı'nı önemsediklerini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bir yandan bölgede ürün çeşitliliğini arttırmaya çalışırken bir yandan da fiziksel şartları düzenlediklerini söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz köyden mahalleye dönüşen yerlerde levha değişimi çalışması yapıyor. Mahallelerimizde düğün salonu projemizi hayata geçiriyoruz. Seyitli ve Dazyurt'ta gerçekleştirdiğimiz düğün salonu çalışmasında sona geldik. Diğer mahallelerimizde de benzer çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca merkez mahallelerimizde de kanalların üzerindeki köprülerde düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimizden gelen talep üzerine üreticilerin tarım ürünlerini daha rahat yükleyebilmesi için yükleme rampası oluşturduk. Vatandaşlarımızın daha rahat etmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Yunusemre’de kırsal mahallelerde çalışma

Yunusemre’de kırsal mahallelerde çalışma

Yunusemre’de kırsal mahallelerde çalışma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber