Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 22:23 Yorum: 0

Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta...

Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da 08.00-18.00 saatleri arasında açık bırakacak.

Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin ödemeleri devam ediyor. Yunusemre Belediyesinde tahsilat servisi hafta içi ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar için hafta sonu da tam mesai yapacak. Vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmaması istenirken Yunusemre Belediyesinin internet sitesi içindeki e-belediye uygulamasından borçlarını sorgulayıp ödemelerini yine internet üzerinden yapabileceği hatırlatıldı. Yoğun çalışan ve vakit kaybetmek istemeyen vatandaşlara sunulan bu kolaylıkların yanı sıra belediye veznelerine giden vatandaşlar da nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyor. Ödeme için son beş gün olan Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Yunusemre Belediyesi vezneleri 08.00 -18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber