Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 16:38 Yorum: 0

Yunusemre’den eski müdürlere ahde vefa

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Yunusemre Belediyesi'nin hizmet kalitesinin tescillenmesinde emeği olan ancak şu an başka kurumlarda görevlerine...

Yunusemre’den eski müdürlere ahde vefa

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Yunusemre Belediyesi'nin hizmet kalitesinin tescillenmesinde emeği olan ancak şu an başka kurumlarda görevlerine devam eden Ramiz Çoban ve Sinan Aktaş'ı ziyaret etti. Çoban ve Aktaş'a yeni görevlerinde başarılar dileyen Avşar, kurumlarla her zaman işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, yaklaşık 1 yıllık çalışma sonucunda ISO 9001 Kalite Belgesi'nin alınmasında emeği olan ancak Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'nde görev süresi dolduğu için kısa bir süre önce eski görev yeri olan Yunusemre Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne dönen Ramiz Çoban ile Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü'nden İş-Kur İl Müdürlüğü'ne atanan Sinan Aktaş'ı ziyaret ederek, ISO 9001 Kalite Belgesi'nin alınma sürecinde gösterdikleri gayretten dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti. Avşar, Ramiz Çoban ve Sinan Aktaş'a yeni görevlerinde başarılar dilerken, "Yunusemre Belediyesi henüz 3 yıllık bir belediye olmasına rağmen yönetim ve hizmet kalitesiyle fark oluşturdu. Yaklaşık 1 yıllık çalışma sonucunda ISO 9001 Kalite Belgesini alarak hizmet kalitemizi tescillemiş olduk. Bu süreçte değerli müdürlerimizin emeği büyük. Onları ziyaret ederek hem teşekkür etmek hem de yeni görevlerinde başarı dileklerimizi iletmek istedik." diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ramiz Çoban ve Sinan Aktaş ise Yunusemre Belediyesi'nde görev yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yunusemre’den eski müdürlere ahde vefa

Yunusemre’den eski müdürlere ahde vefa

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber