Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Ekim 2016 - 15:38 Yorum: 0

Yunusemreli satranççı milli takım kampında

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde eden Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü oyuncusu Arda...

Yunusemreli satranççı milli takım kampında

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde eden Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü oyuncusu Arda Mert Ankara'da gerçekleştirilen Milli Takım kampına katıldı.

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü oyuncularından Arda Mert Koçu geçen yıl katıldığı Türkiye Küçükler Şampiyonasında ilk 10 içinde yer alıp Türkiye derecesi yapmış ve 8 Yaş Grubu Satranç Milli Takım havuzuna seçilerek Ankara'da yapılan Türkiye Küçükler 3. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampına davet edilmişti. 04-08 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampa katılan başarılı sporcu, satrançın inceliklerini öğrendi. Yunusemre Belediyespor Kulüp Antrenörü Hasan Alevnur, kulüp oyuncularının böyle güzel bir başarı yakalamasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Arda Mert sadece kendi yaş grubunda değil, büyüklerin de yer aldığı açık turnuvalarda da oldukça başarılı bir sporcu. Milli Takımda yer almaya devam etmesi için, statü gereği bu sene yapılacak 9 Yaş grubu Türkiye Küçükler Şampiyonasında da başarılı olması gerekiyor. Arda Mert bu potansiyele sahip bir sporcu ve bu başarıyı devam ettireceğinden eminim. Üzerinde emeği geçen tüm öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyorum. Biz de kulüp olarak Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin teşvikleri sayesinde sporcumuzu destekleyeme devam edeceğiz" diye konuştu.

Yunusemreli satranççı milli takım kampında

Yunusemreli satranççı milli takım kampında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber