Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Temmuz 2016 - 15:18 Yorum: 0

Yunuskent’te altyapı çalışmaları hız kazandı

Yunusemre Belediyesi tarafından TOKİ işbirliğiyle yapılan 5 bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor.

Yunuskent’te altyapı çalışmaları hız kazandı

Yunusemre Belediyesi tarafından TOKİ işbirliğiyle yapılan 5 bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor.

Yunusemre Belediyesi'nin dev projelerinden Akgedik'te yapımı devam eden 1. Etap Yunuskent Toplu Konut Projesi'nde bir yandan bloklar hızla yükselirken bir yandan da altyapı çalışmaları devam ediyor. Bölgede telekom ve fiber altyapı çalışmalarını görüşmek üzere yetkililerle bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, konuya ilişkin bilgi aldı. Toplantıya Türk Telekom İl Müdürlüğü Ticari Faaliyetler Müdürü Barbaros Yavuz, Türk Telekom Genel Müdürlüğü Proje Protokol Uzmanı Mehmet Ünal, Müteahhit Firma Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Altın katıldı. Toplantıda; yapılacak işletme, tesis ve altyapı protokolü ile fiber santrali ve fiber yeraltı altyapı güzergahı masaya yatırıldı.

Yunuskent’te altyapı çalışmaları hız kazandı

Yunuskent’te altyapı çalışmaları hız kazandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber