Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 16:13 Yorum: 0

Yunuskent’te iş yerleri görücüye çıktı

Yunusemre Belediyesinin 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında yer alan 39 iş yeri, açık arttırmayla ihaleye çıkıyor.

Yunuskent’te iş yerleri görücüye çıktı

Yunusemre Belediyesinin 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında yer alan 39 iş yeri, açık arttırmayla ihaleye çıkıyor. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar, iş yerlerini yerinde inceliyor.

Manisa'da konut sorununa neşter vuracak 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla yapılan projede bu kez 39 işyeri ihaleye çıkarılıyor. 27 Şubat Salı Günü saat 13.00'de TOKİ'nin Ankara ve İstanbul'daki merkezlerinde gerçekleştirilecek ihaleye başvurular elden son güne kadar yapılabilecek, internet katılımı ihale tarihinden 1 bir gün önce kapatılacak. İş yerlerini görmek isteyen vatandaşlar, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü ve firma yetkilileri nezaretinde iş yerlerini yerlerinde görme fırsatı buluyor. İş yerleri 23 Şubat Cuma Günü mesai bitimine kadar gezilebilecek. Projede hummalı bir çalışmanın yürütüldüğünü kaydeden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Vatandaşlarımız 27 Şubat Salı Günü yapılacak ihale öncesi vatandaşlarımız güvenlik önlemleri kapsamında iş yerlerini yerinde görebilir. İlimizde yeterli başvurunun olması durumunda Manisa'da da açık arttırma masası kurma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor. Dükkanlarımızın içerisinde doğalgaz, içme suyu, tuvalet, ıslak zeminlerin hepsi fayans yapılmış durumda" diye konuştu.

İhale hakkında

Herkesin katılabileceği ihale internetten canlı yayınla takip edilebilecek. İş yerlerinin genişliği 42 ile 77 metrekare arasında değişiyor. Açılış fiyatları 117 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar 10 bin TL'lik tutarı Halk Bankası Mesir Şubesi'ne geçici teminat olarak yatıracak. İhalenin kazanan vatandaşlar ihale bedelinin yüzde 25'ini peşin olarak ödeyecek. Kalan tutar ise 120 aya bölünecek. İhaleyi kazanamayan vatandaşlar da yatırdıkları teminatları aynı banka şubesinden alacak. Alıcıların bizzat veya kanuni temsilcileri ile ihaleye katılmaları gerekiyor. İhale hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Yunusemre Belediyesinin resmi web adresinden öğrenebileceği gibi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, bilgi sahibi olabilecek.

Yunuskent’te iş yerleri görücüye çıktı

Yunuskent’te iş yerleri görücüye çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber