Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 16:58 Yorum: 0

Yurdunuseven, “Terörle mücadele kararlılıkla sonuna kadar devam edecek”

AK Parti Afyonkarahisar İl başkanı İbrahim Yurdunuseven terörle mücadelenin karlılıkla sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadele konusunda...

Yurdunuseven, “Terörle mücadele kararlılıkla sonuna kadar devam edecek”

AK Parti Afyonkarahisar İl başkanı İbrahim Yurdunuseven terörle mücadelenin karlılıkla sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadele konusunda destek olan siyasi partilere teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarına bu haftada devam edildi. İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken'in de katıldığı basın toplantısında İl Başkanı Yurdunuseven, Muharrem ayı dolayısıyla tüm Alem-i İslam'ın Hicri yılını kutlayarak, aşure gününün mazlum milletlerin kurtuluşu olmasını diledi. Konuşmasında terörle mücadele konusuna da değinen Yurdunuseven, özellikle artan terör olaylarına değindi. Yurdunuseven, "Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde bomba yüklü aracı patlatarak 10 askerimizi ve 8 vatandaşımızı şehit eden hain terör örgütünü bir kez daha lanetliyoruz. Acımızı büyük. Yüreğimiz ve ciğerimiz yanıyor. Ama terörle mücadelemiz sonuna kadar kararlı bir şekilde devam edecek. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bir an önce yaralılarımızın da sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Terörle mücadele konusunda destek olan siyasi partilere teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti yöneticilerine yönelik doğu ve güneydoğu da meydana gelen terör olaylarına değinen Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Dün ve ondan önceki gün AK Parti'ye suikast girişimi oldu. Hain terör örgütünün saldırısında ilçe başkanımız ve ilçe başkan yardımcımız yaşamlarını yitirdi. Buradan şu anlaşılıyor terörün ciddi anlamda damarına basıyoruz. Hain terör örgütü partimize yönelmeye başladı. Ciddi manada terörle mücadele eden hükümetimizi yıldırmak için partimizin başkanlarına ve yöneticilerine saldırıyorlar. Kendilerince yıldırma politikasına giriyorlar. Ama başarılı olamayacaklarını hepimiz biliyoruz. Biz şuna inanıyoruz ki Doğu halkı teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde kol kola girmiştir. Hatta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ziyareti esnasında halk "Kahrolsun PKK" diyerek slogan atarak, bakanımızı karşıladılar. PKK'nın son günlerini yaşıyor. Sınır ötesi harekatımızda devam ediyor. Daha öncesinde ifade ettiğimiz gibi terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber