Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Aralık 2018 - 13:43 Yorum: 0

Yüreğir 2 yeni spor tesisine daha kavuştu

Yüreğir'e bağlı Yenidoğan ve Yunus Emre mahallelerinda yaptırılan 2 spor tesisinin inşaatı tamamlandı.

Yüreğir 2 yeni spor tesisine daha kavuştu

Adana'da Yüreğir Belediyesi, ilçeye 2 yeni spor tesisi daha kazandırdı

Yüreğir'e bağlı Yenidoğan ve Yunus Emre mahallelerinda yaptırılan 2 spor tesisinin inşaatı tamamlandı. Bu tesislerle birlikte

ilçedeki spor tesisi sayısı 24 çıkardı.

Yenidoğan Mahallesi'ne yapılan ve toplamda 6 bin metrekare alana sahip olan spor kompleksi, içerisinde futbol, basketbol sahası, fitness ve çocuk oyun alanlarının yanısıra bir de idari binadan oluşuyor. Yunus Emre Mahallesi'nde 2 bin 500 metrekare alana yapılan spor kompleksi ise içerisinde futbol ve basketbol sahalarını bulunduruyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, gençleri sokağın olumsuz koşullarından uzaklaştırıp spor yapmalarını sağlamak amacıyla Yüreğir'i spor tesisleriyle donattıklarını, uygun alan bulunduğunda yeni tesis yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Açılan spor tesislerinin gençlerin hizmetinde olduğunu belirten Çelikcan, "Yüreğirli gençlerin rahat ve temiz ortamlarda spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını amaçladık. Gençlerimizi spora yönlendirmek en önemli amacımız. Bunun için "Yüreğir'de her mahalleye bir spor tesisi" sloganı ile spor tesislerini yapıyoruz. Gençlerimiz spor tesislerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor ve spor yapmalarına yardımcı oluyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber