Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ocak 2018 - 15:48 Yorum: 0

Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Yüreğir Belediyesi, kültürevlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri ve üniversite hazırlık kursu gören öğrencilere yönelik olarak 1 haftalık...

Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Yüreğir Belediyesi, kültürevlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri ve üniversite hazırlık kursu gören öğrencilere yönelik olarak 1 haftalık yoğunlaştırılmış kamp programı düzenledi.

Her yıl gerçekleştirilen kamp programında bu yılda kültürevlerinde eğitim gören 800 8. sınıf öğrencisi ve üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler eğitsel, sosyal ve sportif etkinliklerle yoğunlaştırılmış kampta stres atacaklar.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Karboğazı gezisiyle başlayan kamp programı çerçevesinde 5 adet deneme sınavı, konu tekrarı, test çözümleri, rehberlik çalışmaları ve kişisel gelişim seminerleri verileceğini belirterek, "Kamp süresince çocuklarımızın hem stres atmaları sağlanıyor, hem de çocuklarımız gezi, sinema etkinlikleriyle sosyal ve kültürel etkinliklerle kaynaşacaklardır" dedi.

Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber