Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Mayıs 2019 - 14:48 Yorum: 0

Yüreğir’de çevre temizliği

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda olsun olmasın sorunlara anında müdahale ederek vatandaşların yaşamlarını...

Yüreğir’de çevre temizliği

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda olsun olmasın sorunlara anında müdahale ederek vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracaklarını belirterek, "Vatandaşlarımızdan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirmek için seferber olacağız" dedi.

Başkan Kocaispir, vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda Sarıçam deresi üzerinde oluşan, çevreye kötü koku yayan atıklar ile çevre kirliliğine sebep olan moloz yığınlarıyla köpek kulübelerinin Yüreğir Belediyesi ekiplerince temizlendiğini belirtti. Yüreğirli vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için göreve geldiklerini söyleyen Başkan Kocaispir "Çevreyi rahatsız eden, görüntü ve çevre kirliliği yaratan bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışacağız" diye konuştu.

Yaşanılan kente karşı herkesin sorumlu olduğunu kaydeden Başkan Kocaispir, "Yaşadığımız çevrenin temizliğine dikkat etmeliyiz. Cadde, sokakları, park ve bahçeleri, ormanları, piknik yerlerini temiz tutmak, kirletenleri uyarmak hepimizin görevidir. Bilmeliyiz ki, temiz bir dünya temiz bir çevre hem kendimiz, hem de bizden sonra gelecek nesiller için çok önemlidir. Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamak zorundadır" şeklinde konuştu.

Yüreğir’de çevre temizliği

Yüreğir’de çevre temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber