Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 15:03 Yorum: 0

Yüreğir’de Ramazan Şenlikleri

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'de geleneksel hale getirdiği sokak iftarları devam ederken Ramazan Şenliklerini de geleneksel hale getiriyor.

Yüreğir’de Ramazan Şenlikleri

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'de geleneksel hale getirdiği sokak iftarları devam ederken Ramazan Şenliklerini de geleneksel hale getiriyor.

Geçen yıl Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi önünde yapılan Ramazan şenlikleri dolu dolu geçmiş ve birçok vatandaş bu etkinliklere çocuklarıyla birlikte katılmıştı. Bu sene ise 4 gün boyunca Yüreğir Belediyesi Kültür merkezi önünde Ramazan Şenlikleri gerçekleştirilecek.

4 gün sürecek olan Ramazan şenlikleri bugün başlayacak ve 30 Haziran günü sona erecek. Ramazan Şenlikleri etkinliğinde Tasavvuf Dinletisi, Bubble Show, Kukla Gösterisi, Yüz Boyama, Eğlence Baz, Karagöz Gösterisi, Meddah ve Semazen Gösterileri vatandaşların beğenisine sunulacak.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Bugünler bizim için birleştirici, bütünleştirici günlerdir. Ramazan ayınız mübarek olsun. her gününüz böyle sevgiyle muhabbetle geçsin. Kültür Merkezimizin açılmasıyla sosyal ve kültürel etkinliklerimize başladık. Bundan sonra sosyal ve kültürel etkinlikleri artırarak devam ettireceğiz. Sizler için düzenlediğimiz Ramazan Şenlikleri programı bu sene 4 gün sürecektir. Yapılacak etkinliklerin içerisinde Tasavvuf Dinletisi, Bubble Show, Kukla Gösterisi, Yüz Boyama, Eğlence Baz, Karagöz Gösterisi, Meddah ve Semazen Gösterileri yapılacaktır. Amacımız Mübarek Ramazan ayında vatandaşların ve çocukların ramazan coşkusunu birlikte yaşamalarını sağlamaktır. Düzenlenen etkinlikler gelenek göreneklerimizi anımsattığı için bizden sonraki gelen nesillerde bu etkinliklerle tanışıyorlar" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber