Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Temmuz 2016 - 19:18 Yorum: 0

Yurt dışına çıkmaya çalışan toplam 58 şüpheli yakalandı

Darbecilerin yurt dışına çıkışının önlenmesi için Atatürk Havalimanı pasaport kontrol noktasında alınan önlemler sayesinde darbe girişiminden aranan...

Yurt dışına çıkmaya çalışan toplam 58 şüpheli yakalandı

Darbecilerin yurt dışına çıkışının önlenmesi için Atatürk Havalimanı pasaport kontrol noktasında alınan önlemler sayesinde darbe girişiminden aranan 58 kişi havalimanı polisi tarafından yakalandı.

Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrollerinde darbe girişiminden arananlar polis tarafından yakalanıyor. Havalimanı polisi, pasaport kontrollerinde 17 Temmuz'dan itibaren darbe girişimi nedeniyle aranması olan 58 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı.

Atatürk Havalimanı'nda pasaport işlemlerinde yeşil, gri pasaportu bulunanlar ve KKTC ile Gürcistan'a gidecek olanlar ekstra kontrole tabi tutuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber