Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Eylül 2016 - 08:18 Yorum: 0

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden sonra Manisa, Kütahya ve Bolu çevreleri ile Bilecik ve Balıkesir'in güney, İzmir'in doğu, Eskişehir'in...

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden sonra Manisa, Kütahya ve Bolu çevreleri ile Bilecik ve Balıkesir'in güney, İzmir'in doğu, Eskişehir'in kuzey ve batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta, Marmara ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 30

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

Adana: Parçalı ve az bulutlu 34

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 31

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27

Trabzon: Parçalı bulutlu 27

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 26

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber