Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2015 - 20:23 Yorum: 0

Yurtta kış

Erzurum kent merkezinde kar kalınlığı 26 santimetreye ulaştı

Yurtta kış

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle kent merkezinde kar kalındığı 26 santimetre ölçüldü.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, alçak basınç sitemi etkisi altında bulunan kentte, kar yağışı ve tipinin gece saatlerinde etkisini kaybedeceği bildirildi. 

Yetkililer, bölgede etkili olacak buzlanma ve don olayıyla yer yer pus ve sis ile yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda yaşanabilecek olası çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

Kar yağışı sonrası görüş mesafesinin 200 metreye kadar düştüğü kent merkezinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.

Etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle kent merkezinde kar kalınlığı 26 santimetreye ulaştı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 70 iş makinesi ve 200 personelden oluşan 53 ekiple trafiğin yoğun olduğu güzergahlar başta olmak üzere yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber