Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

AK Partili eski Manisa Milletvekili Genel Cerrahi Uzmanı. Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve eşi Dilek Yurttaş'ın alternatif tıpla sağlık hizmeti vereceği "MY...

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

AK Partili eski Manisa Milletvekili Genel Cerrahi Uzmanı. Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve eşi Dilek Yurttaş'ın alternatif tıpla sağlık hizmeti vereceği "MY Şifa Merkezi" Salihli'de de hizmete açıldı.

Tamamlayıcı tıp alanında hizmet verecek olan "MY Şifa Merkezi"nin açılışına ise AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile avdetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dilek Yurttaş, alternatif tıbbın artık öneminin artmaya başladığını ifade ederek, hizmete açılan Yurttaş Şife Merkezi'nin tamamlayıcı tıp alanında hizmet vereceğini söyledi. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise Dr. Muzaffer Yurttaş'ın 1 dönem milletvekilliğinin ardından Genel Cerrah olarak mesleğini sürdürdüğünü ve aynı zamanda da alternatif tıp ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Özdağ "Dr. Muzaffer Yurttaş şimdi tamamlayıcı tıpla ilgili çalışmalar yapıyor. Önce Manisa'da, şimdi de Salihli'de Yurttaş Şifa Merkezini hizmete açtı. Manisa'da olduğu gibi hem burada şifa dağıtıp hayırlı işler yapacak, hem de katma değer sağlayacak" dedi. Özdağ "Şifalı bitkileri burada değerlendirerek, halkımızda alternatif tıp ile tanışacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç'ın yaptırdığı duanın ardından, Yurttaş Şifa Merkezi'nin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Protokol üyeleri, son olarak şifa merkezini gezdi.

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

Yurttaş Şifa Merkezi Salihli’de açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber