Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 09 Şubat 2020 - 16:38 Yorum: 0

Yusuf Şimşek: “Bu galibiyet bizi havaya sokmayacak”

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 3-0'lık Ümraniyespor galibiyeti sonrası, "Galip gelmek önemliydi. Bu galibiyet bizi havaya sokmayacak. Daha...

Yusuf Şimşek: “Bu galibiyet bizi havaya sokmayacak”

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 3-0'lık Ümraniyespor galibiyeti sonrası, "Galip gelmek önemliydi. Bu galibiyet bizi havaya sokmayacak. Daha çok çalışacağız" dedi.

TFF 1. Lig'in 21. haftasında İstanbul deplasmanında Ümraniyespor engelini 3-0'lık skorla geçen Balıkesirspor'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek, mücadele sonunda değerlendirmelerde bulundu. Aldıkları 3 puandan ötürü mutlu olduklarını belirten Şimşek, "Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Daha 3 gün olmasına rağmen fiziksel anlamda istediğimizi oyunculara veremedik ama mental olarak iyi olduklarını anlattık. Sahadan her şeyi yaptılar. Galip gelmek önemliydi. Balıkesir büyük bir camia. Bu galibiyet camiamıza ve bütün herkese armağan olsun. Bu galibiyet bizi havaya sokmayacak. Daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber