Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Yusufeli'de cip safari yapıldı

ARTVİN (AA) - Yusufeli ilçesinde özel bir firmanın öncülüğünde yapılan cip safari renkli görüntülere sahne oldu.Etkinliğe katılanlar, ilçe merkezinden başlayıp Tekkale, Çeltikdüzü,...

Yusufeli'de cip safari yapıldı

ARTVİN (AA) - Yusufeli ilçesinde özel bir firmanın öncülüğünde yapılan cip safari renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğe katılanlar, ilçe merkezinden başlayıp Tekkale, Çeltikdüzü, Çevreli, Kılıçkaya, Alanbaşı, Bakırtepe, Yamaçüstü ve Avcılar köylerinden geçerek tekrar ilçe merkezine dönerek yaklaşık 90 kilometre yol katetti.

Safari süresince 560 rakımlı ilçe merkezinden 2100 rakımlı Aros Dağı eteklerine çıkan ekip, yüksek rakımda karla kaplı yollarda mücadele etti.

Etkinliğe katılan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, böyle bir etkinliğe katılmaktan keyif aldığını belirterek, "Yusufeli doğal yapısı itibarıyla zor bir coğrafya. Güzel bir faaliyet oluyor. Yusufeli'de bahar gelmiş, ağaçlar çiçek açmışken Aros Yaylası'nda ve köylerimizi birbirine bağlayan bu bölgede kar var" dedi.

Etkinliği düzenleyen firma sorumlusu Yücel Akıllı, Yusufeli ve bağlı köylerin doğal güzelliklerle dolu olduğunu ifade ederek, "Yusufeli doğal güzellikleriyle görülmesi gereken yerlerden biri. Biz bu bölgede yaşayan kişiler olarak ilk defa böyle bir girişimde bulunduk. Yusufeli'de arazi araçlarına sahip arkadaşlarla işbirliği yaparak doğaya çıkmaya karar verdik. İlk olduğu için çok da zor olmayan bir parkur seçtik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber