Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Yüzerek engellileri aştılar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri...

Yüzerek engellileri aştılar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle yaz döneminde açılan "Engelliler için Yüzme Kursu'na ilgi büyük oldu.

Engelliler Yüzme Kursu Türkiye Bedensel Engelliler Milli Takım Antrenörü Osman Çullu ve Ali Uzun yönetiminde 60 engelli çocuk yüzme eğitimi alıyor.

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, kursta müsabakalara katılan engelli çocuklara madalyaları verilerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından gönderilen hediyeleri takdim etti.

Aralarında bedensel, otizm, down sendromu, zihinsel engelli çocukları aileleri müsabakalarda yalnız bırakmadı.

Yüzerek engellileri aştılar

Yüzerek engellileri aştılar

Yüzerek engellileri aştılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber