Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Yüzlerce balon, şehitler anısına gökyüzüne bırakıldı

Isparta'daki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında düzenlenen programda öğrenciler, şehitler için yazdıkları notları balonlara iliştirerek gökyüzüne bıraktı

Yüzlerce balon, şehitler anısına gökyüzüne bırakıldı

ISPARTA (AA) - Isparta'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü anma programında öğrenciler, Çanakkale'de şehit düşen askerler için yazdıkları notları balonlara iliştirdi.

Yedişehitler İlkokulu'nda düzenlenen programda konuşan okul müdürü Hasan Yalçınkaya, Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılını büyük bir gururla karşıladıklarını söyledi.

Şehitlerin bıraktığı emaneti sonsuza kadar koruyacaklarını vurgulayan Yalçınkaya, şehitleri rahmet ve saygıyla andıklarını kaydetti. 

Konuşmanın ardından okul öğrencilerinin oluşturduğu koro, Çanakkale türküleri ve şiirleri seslendirdi. Programın sonunda öğrenciler, Çanakkale'de şehit düşen askerler için yazdıkları notları, balonlara iliştirerek gökyüzüne bıraktı.

Programa Isparta Vali Yardımcısı Tahir Akın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber