Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Mayıs 2022 - 16:58 Yorum: 0

Yüzlerce çocuk uçurtma şenliğinde buluştu

Zonguldak Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde yüzlerce çocuk uçurtmalarını gökyüzüne bırakarak mutluluğa ortak...

Yüzlerce çocuk uçurtma şenliğinde buluştu

Zonguldak Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde yüzlerce çocuk uçurtmalarını gökyüzüne bırakarak mutluluğa ortak oldu.

Zonguldak Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından Kozlu Sahilinde, "Bu Dünyada Biz de Varız Haksızlıklara Çığlık Geleceğe Uçurtma" adı altında uçurtma şenliği düzenlendi.

Uçurtma şenliğine, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Vali Yardımcısı Turgut Şubası, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, SGK İl Müdürü Erkin Avcı, Baro Başkanı Türker Kapkaç, çocuklar ve aileleri katıldı.

Yüzlerce çocuk ellerine uçurtmalarını alarak, alana akın etti. Uçurtma uçuran çocukların heyecanı ise görülmeye değerdi.

Etkinlikte konuşan Baro Başkanı Türker Kapkaç, "Bugün bütün çocuklarımızı toplandık. Haklarını ihtiyaçlarını farkındalığını ön plana çıkartmak adına böyle bit etkinlik düzenledik. Güzel bir etkinlik oldu. Tüm çocuklarımıza gençlerimize ailelerine buraya getirdikleri için teşekkür ederiz. Bu konuda yazılı açıklama yapmıştık yine sizlerle bunu paylaşıyoruz "dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber