Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Yüzlerce Şehit Yakını, Gazi Ve Yetimler Suada’da İftar Yaptı

Beşiktaş Belediyesi, Suada'da düzenlediği iftar programında harp malülü gazileri, yüzlerce şehit yakını ve yetimleri ağırladı.

Yüzlerce Şehit Yakını, Gazi Ve Yetimler Suada’da İftar Yaptı

Beşiktaş Belediyesi, Suada'da düzenlediği iftar programında harp malülü gazileri, yüzlerce şehit yakını ve yetimleri ağırladı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan yüzlerce davetli, Ramazan'ın sevincini birlikte yaşadı.

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesiminden vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala yüzlerce şehit yakını, gazi ve yetimler Suada'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazanın sevincini birlikte paylaşan davetliler, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, davetlilerin Ramazan ayını tebrik etti.

BAŞKAN HAZİNEDAR ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ AĞIRLADI

"Bizi biz yapan değerlere her zaman saygılıyız" diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, yaptığı konuşmada, "İnancımızın bir sahibi var. İnancımızın sahibine secde etmeyi biliriz ama bizi biz yapan değerlere o değerleri bugünlere taşıyanlara da rüku etmeyi biliriz. Yani onların önünde saygı ile eğilmeyi bilmeliyiz. 19 Mayıs'ta bizim olmalı, 23 Nisan'da bizim olmalı, 29 Mayıs'ta bizim olmalı. Allah bize bir imkan veriyor. Ben inançlı bir kardeşiniz olarak, hem Müslüman, hem Atatürkçü, hem milli hem evrensel, hem özgürlükçü hem de teröre karşı tek vücudu savunan bir anlayışı temsil ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber