Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Ekonomi 15 Kasım 2019 - 15:38 Yorum: 0

Yüzlerce teker Kars kaşarı ve kaz eti dağıtılacak

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri kapsamında meşhur Kars kaşar peyniri ve Kars bölgesinde yetiştirilen özel kaz eti ücretsiz olarak tüm vatandaşlara...

Yüzlerce teker Kars kaşarı ve kaz eti dağıtılacak

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri kapsamında meşhur Kars kaşar peyniri ve Kars bölgesinde yetiştirilen özel kaz eti ücretsiz olarak tüm vatandaşlara dağıtılacak.

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri Kapsamında İzmit Uluslararası Fuar alanında tüm vatandaşlara ücretsiz olarak meşhur Kars kaşar peyniri ve Kars bölgesinde yetiştirilen özel kaz eti dağıtılacak. Kars-Ardahan-Iğdır Vakıf Başkanı Taner Sarıçayır, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık, tüm halkımıza etkinlik süresince meşhur Kars kaşar peyniri ve Kars bölgemizdeki çiftliklerde özel olarak yetiştirilen Kars kaz etinden ikram ediyoruz. Böylelikle tüm vatandaşlarımız yöremize ait eşsiz lezzetleri tatma imkanı sağlamış olacak" dedi.

Önceki gün ikram amacıyla İzmit yürüyüş yolu üzerinde açılan stantta sıcak simitle birlikte dilimlenen kaşarlar yoldan geçen vatandaşlara ikram edildiğini kaydeden Sarıçayıri "Kars kaşarlarını gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler, ikram edilen simit ile kaşarları keyifli bir şekilde yediler. Bugün ve yarın hem kaşar dağıtımımız hem de Kars Kaz etini tatma imkanına sahip olacaklar dedi.

İkram ile tanıtım günleri öncesinde etkili bir kampanya gerçekleştirdiklerini belirten Sarıçayır, tüm vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Tanıtım günleri 14-17 Kasım tarihleri arasında devam edecek.

Yüzlerce teker Kars kaşarı ve kaz eti dağıtılacak

Yüzlerce teker Kars kaşarı ve kaz eti dağıtılacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber