Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Yüzme: Anadolu Yıldızlar Ligi

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı final müsabakaları 2. ayak yarışları Malatya'da başladı. Osman Çağlı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen...

Yüzme: Anadolu Yıldızlar Ligi

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı final müsabakaları 2. ayak yarışları Malatya'da başladı. 

Osman Çağlı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 8 ilden 163 sporcu katıldı. Kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen iki gün sürecek yarışmalarda ilk üç dereceyi alan takımlar, 11-12 Nisan'da Mersin'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ömer Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcusu Arda İlhan'a Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber