Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mayıs 2016 - 19:43 Yorum: 0

Yüzmede Türkiye Derecesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Bursa'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Finalinde, Özel Sanko Okulları ilkokul öğrencisi Beril...

Yüzmede Türkiye Derecesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Bursa'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Finalinde, Özel Sanko Okulları ilkokul öğrencisi Beril Öztürk Türkiye ikincisi oldu.

Gaziantep, İstanbul,Ankara, Bursa, Adana, Tekirdağ, Antalya, Trabzon, Elazığ ve Samsun'dan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, Özel Sanko ilkokulu öğrencilerinden Berçem Melisa Özkılıç ve Beril Öztürk kulaç attı. Yarışmada Beril Öztürk 50 metre Kurbağalama Stilde Türkiye ikinciliğini elde etti. Özel Sanko Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Meltem Kalkan, "Okulumuzda uyguladığımız çalışmalar ve antrenman programları sonucunda, "Anadolu Yıldızlar Ligi Final" yarışlarında öğrencimiz Beril Öztürk kazandığı bu başarı ile bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Cengiz Bingül'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yüzmede Türkiye Derecesi

Yüzmede Türkiye Derecesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber