Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2017 - 16:23 Yorum: 0

Yüzü kapalı saldırgan her yerde aranıyor

Afyonkarahisar'da bir şahıs, üniversite öğrencisi bir genci kaşkol ve bere ile yüzünü kapatıp yaşadığı evinde sopa ile darp etti.

Yüzü kapalı saldırgan her yerde aranıyor

Afyonkarahisar'da bir şahıs, üniversite öğrencisi bir genci kaşkol ve bere ile yüzünü kapatıp yaşadığı evinde sopa ile darp etti. Olayın ardından kayıplara karışan saldırgan polis tarafından her yerde aranırken, şahsı binaya girme ve kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay kent merkezinde üniversite öğrencilerinin çoğunlukta yaşadığı Erenler Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta sonu gece geç saatlerde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın şu şekilde gerçekleştiği görülüyor:

Apartmandan hızla içeri giren ve isminin Bekir A., olduğu öne sürülen yüzü kaşkol ve bere ile kapalı olan şahıs hızla asansöre yöneliyor. Şahsın ayrıca elinde eldiven ile birlikte sopada olması dikkatlerden kaçmıyor. Bekir A.'nın çıktığı dairede kalan A.B. sopa ile darp ettiği öne sürülürken daha sonra yine asansör ile aşağı inerek hızlıca binadan kaçıp uzaklaştığı görülüyor.

Olayın ardından darp edilen A.B., kendisine saldıran şahsı daha sonra izlediği güvenlik kameraları görüntülerinden Bekir A., olduğunu teşhis ederek gittiği karakolda şahıstan şikayetçi oldu. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, A.B.'nin ayrıca darp raporu da aldığı öğrenildi.

Polis tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği ve olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Bekir A.'nın arandığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber