Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 27 Ağustos 2014 - 16:03 Yorum: 0

Yüzünü saran tümörden kurtulmak istiyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Yılmaz, benin büyümesi nedeniyle yüzündeki sargıyı çıkartamıyor

Yüzünü saran tümörden kurtulmak istiyor

GAZİANTEP (AA) - Halk arasında "damar beni" olarak bilinen doğuştan hemanjiom hastası Yusuf Yılmaz, yüzünü saran ve sık sık kanayan tümörden kurtulmak istiyor.

Araban ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğduğu günden bu yana mücadele ettiği hastalığın kendisi için sıkıntılı bir hal aldığını söyledi.

Yüzündeki benin büyümesi nedeniyle sargıyla gezdiğini ifade eden Yılmaz, "Tümör sürekli kanadığı için bu durum hayatımı altüst etti. Hastalık nedeniyle işimi bırakmak zorunda kaldım. İki yıl önce evlendim ancak bir yandan bu tümörle bir yandan da evimin geçimi için mücadele ediyorum. Yakınlarımın desteğiyle ayakta durabiliyorum. Tedavi için yardıma ihtiyacım var" dedi. 

Yılmaz, sağlığına kavuşup ailesinin geçimini üstlenmek istediğini aktardı.

Tümörün, yüzünün yarısını kapladığını anlatan Yılmaz, "Kanamadan dolayı sargısız gezemiyorum. Hastalık nedeniyle sol gözüm kapandı. Bu hastalıktan kurtulmak istiyorum" şeklinde konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber