Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 30 Mayıs 2017 - 12:10 Yorum: 0

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan: "Alaçatı’da fiyatlar ikiye katlanacak"

Alaçatı'nın yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olduğunu söyleyen YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, yeni ulaşım yatırımlarının bölgenin değerini...

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan: 'Alaçatı’da fiyatlar ikiye katlanacak'

Alaçatı'nın yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olduğunu söyleyen YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, yeni ulaşım yatırımlarının bölgenin değerini artırdığını söyledi.

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, yapımı devam eden İstanbul-İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte konut ve arsa fiyatlarının daha da yükseleceğini açıkladı. Alaçatı'nın 10 yıl öncesine göre değerini 10'a katladığını dile getiren Varhan, "Buraya yatırım yapanlar ciddi anlamda kazanç sağladı. Ege'nin tatil cenneti Çeşme Alaçatı ünlü isimlerin tatil adresi olmaya devam ediyor. Şirket olarak Acun Ilıcalı, Tümer Metin, Okan Buruk, Umut Elçioğlu, Uğur Ayaydın ve Şansal Büyüka gibi birçok ünlü ismi Alaçatı'da gayrimenkul sahibi yaptık. Alaçatı her geçen gün değerine değer katıyor. Yapımı süren İstanbul-İzmir otoyolunun 1.5 yıl içerisinde bitecek olması konut ve arsa fiyatlarını daha da yukarıya taşıyacak. Alaçatı Havalimanı'nın da yapımına başlandı" diye konuştu.

"Alaçatı yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi olacak"

Çeşme'de birçok yerli ve yabancı firmanın 5 yıldızlı otel yatırımı gerçekleştirdiği bilgisini de veren Varhan, Amerika, İsveç, Almanya ve Fransa'dan birçok yatırımcının arsa alımları gerçekleştirdiğini, İstanbul, Bursa, Ankara ve Tekirdağ bölgelerinden yatırımcıların da bölgeye ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Yiğit Varhan, sözlerini şöyle tamamladı: "İş, sanat ve siyaset yaşamından tanınmış birçok ünlü isim arsa ve ev yatırımları için Alaçatı'yı tercih etmeye devam ediyor. Çünkü İstanbul'da 2+1 daire fiyatına buradan havuzlu lüks villa alabilirsiniz. Alaçatı, özellikle güneye doğru gelişecek. Sörf merkezine giden yeni açılan yolun etrafı ve Ovacık bölgesi yatırımcılar için şu an büyük fırsat sunuyor. Yoğun arsa talepleri alıyoruz; fakat imarlı alan çok kalmadığı için talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Bölgenin belli kesimlerinin ileride imara açılarak Çeşme'ye daha fazla değer katacağına inanıyoruz".

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan: "Alaçatı’da fiyatlar ikiye katlanacak"

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan: "Alaçatı’da fiyatlar ikiye katlanacak"

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan: "Alaçatı’da fiyatlar ikiye katlanacak"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber