Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Zabıt katipler tutuklandı

Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 zabıt katibinden 3'ü tutuklanırken, 2'si denetimli serbestlik...

Zabıt katipler tutuklandı

Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 zabıt katibinden 3'ü tutuklanırken, 2'si denetimli serbestlik kapsamında tutuksuz yargılanacak.

FETÖ kapsamında Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Adıyaman Adliyesinde görevli 5 zabıt katibi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye çıkartılan İbrahim D., Selahattin I. ve Mehmet Akif K. mahkeme tarafından tutuklandı. Yasemin A. ve Mehmet Y. ise denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.

Ayrıca, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri adliye personeline yönelik yeni bir operasyon düzenleyerek, 4 zabıt katibini daha gözaltına aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber