Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ocak 2017 - 19:43 Yorum: 0

Zabıta denetimleri sürüyor

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yalıkavak, Gündoğan ve Göltürkbükü'nde denetim çalışmaları yaptı.

Zabıta denetimleri sürüyor

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yalıkavak, Gündoğan ve Göltürkbükü'nde denetim çalışmaları yaptı. Denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri toplandı.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkal, market ve süpermarketlerin raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken ürünlerin saklama koşullarına uygun olup olmadığı konusunda da denetim yaptı. Yapılan sıkı kontroller sonucu son kullanma tarihi geçmiş ürünler toplandı ve imha edilmek üzere tutanakla teslim alındı. Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için denetimlerini tüm yarımada genelinde sıklaştıran ekipler kanunlara uymayan işletmelere de para cezası kesti.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri bu denetimlere yarımada genelindeki tüm bakkal, market ve süpermarketlerde devam edeceklerini belirtti.

Zabıta denetimleri sürüyor

Zabıta denetimleri sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber