Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2014 - 19:13 Yorum: 0

Zabıta ekiplerinden seyyar satıcılara denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamada, Hamamyolu Caddesi ve çevre...

Zabıta ekiplerinden seyyar satıcılara denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Hamamyolu Caddesi ve çevre sokaklarda yapılan denetimlerde oyuncak, saat, takı, şemsiye ve çeşitli ürünlerin satışını yapan kişilerin malzemelerine el konuldu.

Odunpazarı Belediyesi Çarşı Zabıta Karakolu'na getirilen malzemelerin sayımı yapıldı. Bu malzemelerin satışını yapan kişilere ise 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na göre cezai işlem uygulandı. Seyyar satış yapan kişilere yönelik denetimlerin devam edeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarında seyyar satış yapılan yerlerden alışveriş yapmamalarını istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber