Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2014 - 22:43 Yorum: 0

Zabıta ekiplerine direnen kadın polislerce ikna edildi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta eşinin iş yerinin tapusu olmadığı gerekçesiyle kapatılmak istendiğini öne süren ve bu duruma tepki amacıyla zabıta ekiplerine direnen kadın, polislerce ikna...

Zabıta ekiplerine direnen kadın polislerce ikna edildi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta eşinin iş yerinin tapusu olmadığı gerekçesiyle kapatılmak istendiğini öne süren ve bu duruma tepki amacıyla zabıta ekiplerine direnen kadın, polislerce ikna edildi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mithatpaşa Mahallesi 69 Ambarları mevkisinde Erol Turgut'un (39) işlettiği iş yerini tapusu olmadığı gerekçesiyle mühürlemeye geldi. 

Eşinin ekmek fırınından çıkmak istemeyen Rukiye Turgut, eline benzin bidonunu alarak zabıta ekiplerine direndi. İş yerinin hamur yapılan bölümüne kaçan Turgut'u, eşi ve polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Turgut'un bir anlık dalgınlığından yararlanan ekipler, kadının elindeki benzin dolu bidonu aldı.

Turgut, zabıta ekiplerine tepki gösterdi. İş yeri, daha sonra, zabıta ekiplerince mühürlendi. 

Erol Turgut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zonguldak genelinde tapu sorunu olduğunu öne sürerek, kendisinin de bu konuda mağdur olduğunu iddia etti.

Tapu olmadığı için kendisine üretim ruhsatı verilmediğini ileri süren Turgut, "BİMER'e şikayette bulundum. Şikayetimizle ilgili cevap beklediğim sırada bugün zabıta ekipleri gelerek dükkanımı mühürledi. Çalışanlarımla ekmeksiz kaldık. Tapu iskan sorunu benim sorunum değil. Ben vatandaş olarak iskanı alayım. Bunun için ne yapmam gerekiyorsa yapayım" diye konuştu.

Rukiye Turgut da "İş yerimizin su ve elektriğini ödüyoruz. Ruhsatı olmayın bir yerin elektrik ve su faturası ödenir mi? Belediye neden iş yerimizi mühürlüyor?" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber