Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 19:08 Yorum: 0

Zabıta Haftası’nda lokmalı kutlama

Manisa'nın Salihli Belediyesi, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Kent Meydanı'nda lokma hayrı düzenledi.

Zabıta Haftası’nda lokmalı kutlama

Manisa'nın Salihli Belediyesi, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Kent Meydanı'nda lokma hayrı düzenledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Salihli Esnaf ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile belediye daire müdürleri, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ve Zabıta Müdürlüğü personeli ile vatandaşlar katıldı. Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına çiçek vererek Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkan Kayda, zabıta personelinin zor bir görev yaptığını vurguladı. Başkan Kayda, "Zabıta, belediyenin gülen yüzüdür. Önce insan anlayışıyla görev yaparak herkese eşit mesafede olun. Kanunları herkese eşit uygulayın. Kamu düzenini sağlamak, halk sağlığı ve huzuru adına şehrimizi daha yaşanılır bir hale getirmek için çalışan zabıtamız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Hepinizin Zabıta Haftası'nı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Esnaf ve oda başkanları ile birlikte lokma hayrına katılan Başkan Kayda, Bakanlar Kurulu'nun Organize Sanayi Bölgeleri hakkında almış olduğu kararı değerlendirerek, "Salihli'mize hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeli vatandaşlara lokma ve karanfil dağıttı. Esnaf ve oda başkanları da, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım'a çiçek takdim ederek haftalarını kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber