Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Eylül 2018 - 13:28 Yorum: 0

Zabıta her geçen gün hizmet kalitesini arttırıyor

KIRŞEHİR (İHA) – Zabıta haftası nedeniyle açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye zabıta biriminin personel yapısını dinamik...

Zabıta her geçen gün hizmet kalitesini arttırıyor

KIRŞEHİR (İHA) – Zabıta haftası nedeniyle açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye zabıta biriminin personel yapısını dinamik tuttuğunu söyledi.

Zabıta biriminin kuruluşunun 192. Kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bahçeci, zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan esasına göre görevini sürdürdüğünü belirttiği mesajında; " Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği

Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir" dedi.

Yaptıkları çalışmalarda fedakarca davranan zabıta birimi personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Bahçeci, zabıta biriminin çalışmalarını vatandaşın huzur ve güvenliği için yaptığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber