Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Şubat 2022 - 15:14 Yorum: 0

Zabıta memurunun büyük başarısı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde görev yapan zabıta memuru, katıldığı tekvando 4. kademe başantrenör yetiştirme kursunu başarıyla tamamlayarak başantrenör...

Zabıta memurunun büyük başarısı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde görev yapan zabıta memuru, katıldığı tekvando 4. kademe başantrenör yetiştirme kursunu başarıyla tamamlayarak başantrenör olmaya hak kazandı

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından 4-17 Ocak 2022 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilen 4. kademe başantrenörlük kursuna katılan zabıta memuru Metin Yıldırım, tekvandoda antrenörlük eğitimi ve ilkeleri, üst düzey antrenman planlaması ve programlaması gibi eğitimleri tamamlayarak başantrenör olmaya hak kazandı.

Zabıta memuru olarak çalışan ve aynı zamanda tekvando antrenörü olan Metin Yıldırım yaptığı açıklamada, "Tekvando sporuna 2001 yılında başladım. 4. Kademe Başantrenör, Tekvando Ulusal Milli Hakem vizeli aktif olarak hakem ve antrenörlük yapıyorum. Tekvando branşında Malkara'mızı Türkiye genelinde tanıtmak ve ismini duyurmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber