Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Zabıta personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Malatya genelinde görev yapan zabıta memurlarına yasalar ve mevzuatlar konusunda hizmet içi eğitim semineri verildi.

Zabıta personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri

Yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Fırat ve Beydağı Toplantı Salonlarında gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerine; Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Yeşilyurt, Battalgazi, Yazıhan, Akçadağ, Doğanşehir, Pütürge, Arapgir Belediyeleri’nde görevli 150 dolayında zabıta personeli katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir tarafından verilen eğitim seminerinde, slayt eşliğinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler hakkında bilgiler verildi.

Nurhan Demir, zabıta personellerinin kanunlardan aldıkları yetkileri en iyi şekilde kullanabilmeleri amacıyla ilgili birçok mevzuata hakim olmaları gerektiğini belirtilerek; Belediye Zabıta Yönetmeliği, Zabıtanın Yetkileri, zabıtanın beldelerde düzen, sağlık, imar, çevre ve yardım konularındaki görevleri, zabıtanın ilgili olduğu kanun ve yönetmelikler ile değişen mevzuatlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Öte yandan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi zabıta personeline, 2014 yılı içerisinde de halkla ilişkiler, diksiyon, vücut dili, görev yetki ve sorumlulukları, emniyet tedbirleri gibi birçok alanda eğitim seminerleri verildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber