Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:44 Yorum: 0

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunumu...

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından söz alan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Manisalıların huzur içinde sağlıklı bir yaşam sürmeleri için 24 saat görev yapmaktan onur ve gurur duyduklarını belirtti.

190'ıncı Zabıta Haftası Manisa'da, gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Şube Müdürü Kemal Kaplan, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyelerinde görevli zabıta personeli katıldı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra'nın Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunmasıyla başlayan törende ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Zabıta personeline karanfil dağıtıldı

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, "Hepimiz bir arada bir bütünüz. Zor bir görevi yürütüyoruz. Hepimiz bir olmasını biliyoruz. Bu bizlere onur veriyor. Bu noktada vatandaşlarımızın huzur içinde sağlıklı bir yaşam sürmeleri için 24 saat hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Tüm meslektaşlarımızın Zabıta Haftasını kutluyorum" diye konuştu. Şehzadeler Belediyesi Zabıta İsmail Çiftçi de konuşma yaparak tüm Zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı. Törende son olarak Daire Başkanı Aydoğan İra ile birlikte Zabıta Müdürleri Cengiz Şişmanlar ve İsmail Çiftçi, personele karanfil hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, daha sonra Şişmanlar ve Çiftçi'yi makamında ağırladı.

Zabıta'dan nezaket ziyaretleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra Güvenlik Şube Müdürü Kemal Kaplan ve zabıta personelleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Aytaç Yalçınkaya'ya da ziyarette bulundu. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve Zabıta personelinin haftasını kutlayan Genel Sekreter Halil Memiş, "Zabıtalarımız önemli bir görevi yürütüyor. Özellikle son mahalli idareler mevzuatında yapılan değişikliklerden sonra da Belediyelere verilen fonksiyonların artması Zabıta görevlerinin de artmış olması anlamına geliyor. Zabıta personelimizin bazı sorunları olduğunu biliyoruz. Bazen toplumsal olaylara müdahale noktasında destekçi, bazen esnaf denetimlerinde ve diğer denetimlerde şiddete varan mukavemetle karşılaştıkları da bir gerçek. Bu manada resmi üniforma kullanan, ancak dezavantajlı durumda olan bir pozisyon. Bu zabıta teşkilatına yapılan en büyük haksızlık diye düşünüyorum" dedi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Aytaç Yalçınkaya'yı da ziyaret etti. Ziyaretlerde söz alan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve tüm idarecilere kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber