Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Ocak 2018 - 10:38 Yorum: 0

Zabıtadan okul kantinlerine denetim

Mersin'in Tarsus ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler okul kantinleri ve çevresindeki alışveriş yerlerini...

Zabıtadan okul kantinlerine denetim

Mersin'in Tarsus ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler okul kantinleri ve çevresindeki alışveriş yerlerini denetledi.

Okul önlerindeki denetimi arttırdıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, hiç kimsenin insan sağlığıyla oynamasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Can, "Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Ekibimizce, ilçe genelindeki okul kantinleri ve çevresinde, öğrencilerimizin ve halkın sağlığını korumak, gözetlemek ve sağlıklı gıda ürünlerini temin etmelerini sağlamak amaçlı denetimlerimiz devam etmektedir. Ekiplerimiz tarafından okul çevresinde faaliyet gösteren bakkallarda, okullarda ve kantinlerde yapılan denetimlerde personel hijyeni, ortak tüketim ve kullanım alanının temizliği kontrol edildi. Mevcut hijyen koşullarının iyileştirilmesi, kullanılan malzemelerin gıdaya uygunluğu ve muhafazası, çevre sağlığı konularında işletme sahipleri bilgilendirilerek, eksiklikler konusunda uyarı ve yasal işlemler yapıldı" dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, öğretim yılı boyunca öğrencilerin sağlıklı ortamlardan alışveriş yapmaları konusunda denetim ve bilgilendirme çalışmalarını yaptıklarını, bu denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Zabıtadan okul kantinlerine denetim

Zabıtadan okul kantinlerine denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber