Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Kasım 2017 - 15:03 Yorum: 0

Zabıtalara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerine uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Narko rehber eğitmenleri tarafından eğitim...

Zabıtalara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerine uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Narko rehber eğitmenleri tarafından eğitim semineri verildi.

İçişleri Bakanlığı Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında

Narko rehber eğitimi vermeye başladı. Narko rehber eğitimi kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerine eğitim semineri düzenlendi. Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen Eğitim seminerine Zabıta Şube Müdürleri ile Zabıtalar katıldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narko Tim uzmanları, uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınacak olan önlemler hakkında zabıtalara bilgi verdi. Yaklaşık bir saat süren eğitim seminerinde Zabıtalar bilgilendirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber