Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Ağustos 2016 - 13:24 Yorum: 0

Zaferin şehrinde zafer marşları

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından yönetilen, Park Afyon Alışveriş Merkezi, 27 Ağustos Afyonkarahisar'ın kurtuluşu ve Zafer Haftası kapsamında...

Zaferin şehrinde zafer marşları

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından yönetilen, Park Afyon Alışveriş Merkezi, 27 Ağustos Afyonkarahisar'ın kurtuluşu ve Zafer Haftası kapsamında 4.Kolordu Bölge Bandosu konserine ev sahipliği yaptı.

Kurtuluşun başladığı il olan Afyonkarahisar'da bulunmanın ve Zafer Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olmanın gururunu yaşayan Park Afyon AVM, 4. Kolordu Bölge Bandosu'nun marşlardan oluşan konseri ile izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

10. Yıl Marşı ezgileri yükselirken coşkunun en tepeye tırmandığı anlarda seyirciler gurur dolu alkışlarla adeta askerlerimize olan minnetlerini dile getirdiler. Zaferin şehrinde zafer marşlarını dinleyen izleyiciler, konser sonrası askerlerle fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber