Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 21 Mart 2018 - 10:18 Yorum: 0

Zahit Alüminyum, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na hazır

Zahit Alüminyum, enerji sektöründeki markası "Solarfield" ile 5-6-7 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek Uluslararası Güneş Enerjisi...

Zahit Alüminyum, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na hazır

Zahit Alüminyum, enerji sektöründeki markası "Solarfield" ile 5-6-7 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojilerinde ilk ve tek olan "Solarex 2018" fuarına hazır.

Zahit Alüminyum, dünya güneş enerjisi sektörünün Ceo'ları, üst düzey yöneticileri, satın alma müdürleri, üreticiler, tüketiciler, akademisyenler, öğrenciler ile güneş enerjisi sektörünün yurt içi ve yurt dışı temsilcilerinin bulunacağı fuarda "Solarfield" markası ile 10'uncu holde C03-D03 nolu stantta yer alacak.

Güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye'de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform olan "Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı" sektörün lider firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu bir organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde, 35 yıllık deneyimle "Aluminance" ve "Vetrina" markaları ile alüminyum profil ile kompozit panel, "Zahit" markası ile alüminyum profil üretimi gerçekleştiren Zahit Alüminyum, 2012'de girdiği enerji sektöründe, "Solarfield" markası ile de gün ışığını elektrik enerjisine dönüştüren fotovoltaik güneş paneli üretimi gerçekleştiriyor.

Zahit Alüminyum, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na hazır

Zahit Alüminyum, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber