Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Ekim 2014 - 17:35 Yorum: 0

Zamanla sorunların birçoğu hallolacaktır

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Doğanşehir ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu

Zamanla sorunların birçoğu hallolacaktır

MALATYA/DOĞANŞEHİR - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Doğanşehir ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu
  Milletvekili Mustafa Şahin beraberindeki partililerle ilk olarak Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Doğanşehir'e bağlı Savaklı,Sürgü ve Kurucaova mahallelerini de ziyaret eden Şahin esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.
Kurucaova'da konuşan Milletvekili Mustafa Şahin,ilçe ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini,beklenti ve sorunları not aldıklarını ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiklerini dile getirdi
Şahin,büyükşehirle birlikte ilçelerin en ücra köşelerine kadar hizmet götürüldüğünü kaydederek,amacımız vatandaşımızın ayağına giderek, aracısız,araya herhangi bir kurum koymadan direkt vatandaşımızla buluşmak için bu gibi ziyaretlerde bulunduğunu ifade etti.
12 yıllık AK Parti iktidarında devasa hizmetlerin yapıldığını hatırlatan Milletvekili Şahin özetle şunları kaydetti: Devasa hizmetler halkla buluşurken yapılamayan hizmetler de olmuştur.Eğer hayat devam ediyorsa bugün ceket lazımsa yarın palto lazım olacak. Paltonun vakti saati gelmeden palto giyer miyiz, giymeyiz. Çünkü giyince bize yük olur. Dün daha farklı eksiklikleriniz vardı. Bugün daha farklı eksiklikler karşımıza çıkacak. Yarın için de bunun hesabını yapmak zorundayız.Belediyemize düşen görevler var. Bugün beldeler kapatıldı. Beldelerin kapanmasındaki asıl amacımız ilin nüfusu şu sayıya ulaşınca büyükşehir mevzuatına uyuyorsa o ili büyükşehir yapmışız. Daha önce 53 belediye var iken şu anda bu 14 belediyeye düşmüş,39 belediyemizi de kapatmışız.Büyükşehirle birlikte ise ödenek arttı ve hizmetler daha süratli geliyor. Zamanla sorunların birçoğu hallolacaktır.
Biz buralara,Kurucaovaya diğer ilçelere,mahallelere gittiğimiz gibi 3,5 yıllık dönem içerisinde belki 10 kez geldik ifadelerini kullanan Şahin,ziyaretlerde esnafımız,teşkilatımız ve vatandaşlarımızla biraraya gelip istişarelerde bulunuyoruz.Bizim işimiz insanımızla.Bana söyleyeceğiniz bir Allah razı olsun sözü vereceğiniz 1000 oydan daha eftaldir dedi.
Ziyaretlerde Milletvekili Mustafa Şahin'e İl Başkan yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz,Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük,Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu,il yönetim kurulu üyesi Özcan Mercan,ilçe yönetim kurulu üyeleri,belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber