Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 16 Eylül 2014 - 17:43 Yorum: 0

Zanlıyı kovalarken "kenevir bahçesi" buldular

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma, sahte parayla alışveriş yaptığı iddia edilen şüpheliyi yakalamak için girdiği evin bahçesinde Hint kenevir buldu. Edinilen bilgiye...

Zanlıyı kovalarken 'kenevir bahçesi' buldular

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma, sahte parayla alışveriş yaptığı iddia edilen şüpheliyi yakalamak için girdiği evin bahçesinde Hint kenevir buldu. 

Edinilen bilgiye göre, Velimeşe Mahallesi'ndeki bir marketten sahte parayla alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüphelilerin bulunduğu otomobili durdurdu. Araçtaki şüpheliler B.Ş, S.D ve G.Y yakalandı, U.F yaya olarak kaçtı. 

Ekipler, bir süre kovaladıkları zanlıyı, H.P'nin evinin bahçesinde buldu. Evin bahçesinde Hint keneviri olduğunu tespit eden jandarma, evde yaptığı aramda da 690 gram esrar ele geçirdi. 31 kök hint keneviri sökülerek imha edildi. 

U.F. ile ev sahibi H.P. gözaltına alındı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber