Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 19 Aralık 2014 - 10:58 Yorum: 0

Zara Belediyesince çocuk meclisi kuruldu

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından çocuk meclisi kuruldu.İlçede ikamet eden 8-15 yaş arası 45 çocuğun üyeliğiyle oluşturulan çocuk meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.Belediye...

Zara Belediyesince çocuk meclisi kuruldu

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından çocuk meclisi kuruldu.

İlçede ikamet eden 8-15 yaş arası 45 çocuğun üyeliğiyle oluşturulan çocuk meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, "Yola çıktığımızda Zara’yı Zaralılarla yönetme sözü verdik. Çocuk meclisi, gençlik meclisi ve büyük meclisini oluşturduk. Bu vesileyle eğitime gereken önemi göstereceğiz. İlçemizde evlerde kalan üniversite öğrencilerimizden su parasını yılbaşından itibaren yüzde 50 indirimli alacağız. Öğrencilerimize hayırsever hemşehrilerimizin de katkılarıyla ücretsiz servis hizmeti vermeye başladık. Öğrencilerimiz için sosyal, kültürel geziler ve etkinlikler düzenleyeceğiz" diye konuştu.

 Zara’yı Zaralılarla, öğrencilerle yöneteceklerini belirten Pala, "Çocuk meclisi ile Zara’da yaşayan çocuklarımız problemlerini, taleplerini ifade ederek sorunların çözümünde aktif rol alacaklar. Meclisimize ilgi gösteren öğrencilerimize, öğretmenlerine ve okul müdürlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ETİKETLER: Zara çocuk meclisi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber